Menu Sluiten

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Prijzen en verzending

Al onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen worden verzonden met PostNL en we berekenen hiervoor het PostNL tarief. Komt u persoonlijk uw product ophalen dan bespaart u de verzendkosten. Eventuele vertraging bij PostNL valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Uw bestelling kan niet geannuleerd worden wanneer deze als gevolg van vertraging bij PostNL pas later wordt ontvangen dan de aangegeven levertijd. Het verzenden naar een postbusnummer gebeurt op risico van de opdrachtgever/ontvanger, GJ Metal Art is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade en / of vermissing van het bestelde product.

Offertes

Iedere offerte is een vrijblijvend aanbod, en is slechts een uitnodiging tot het plaatsen van een opdracht van de wederpartij. Het aanbod is geldig gedurende de in de offerte genoemde termijn. Indien in de offerte geen termijn is genoemd is het aanbod gedurende 30 dagen na afgifte van de offerte geldig. Na het verstrijken van de termijn is het vrijblijvende aanbod vervallen.

Garantie 

Mocht uw bestelde product onverhoopt toch beschadigd aankomen of is er een spellingfout gemaakt door ons, dan zorgen wij ervoor dat het hersteld of vervangen wordt. U dient dit binnen 24 uur na levering aan ons door te geven via email: info@gj-metalart.nl Na 24 uur vervalt deze garantie. GJ Metal Art is niet verantwoordelijk voor spelfouten gemaakt door de opdrachtgever en hiermee zijn ook de herstelkosten voor de opdrachtgever.

 Annuleren

Het annuleren van een order is alleen mogelijk als GJ Metal Art nog niet begonnen is met het verwerken van uw order. Indien het mogelijk is om te annuleren storten wij het totaalbedrag minus 10 euro administratiekosten terug op het rekeningnummer waar vandaan wij het bedrag hebben ontvangen.

Vormgeving / ontwerp

Het ontwerp ( afbeelding, indeling, lettersoort en grootte) van uw naambord of ander product worden op onze eigen inzicht gemaakt, rekening houdend met uw opgegeven wensen. De ontwerpen, tekeningen, afbeeldingen, beschrijvingen en dergelijke die voor een opdracht zijn gebruikt blijven eigendom van GJ Metal Art. Opdrachtgevers geven GJ Metal Art toestemming om persoonlijke ontwerpen te gebruiken voor vermenigvuldiging, tenzij bij het verstrekken van de opdracht anders is overeengekomen.

GJ Metal Art kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor kleine verschillen tussen de artikelen op de website en het geleverde product.  Artikelen van GJ Metal Art mogen niet door derden gekopieerd worden.

GJ Metal Art behoudt zich het recht voor om de merknaam in het product te verwerken. Dit kan zowel op zichtbare als onzichtbare wijze.

Aansprakelijkheid

GJ Metal Art kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan bij montage of verwijderen van onze producten. Onze producten zijn niet geschikt voor kinderen, ze zijn niet gemaakt om er mee te spelen, wilt u een product van ons in de kinderkamer bevestigen, zorg er dan voor dat uw kind er niet aan kan komen.

Levertijd

De levertijd van onze producten kan verschillen per ontwerp en materiaal en is altijd in overleg met de opdrachtgever.

We hanteren de volgende richtlijnen voor de levering van bestellingen:

• Naambord van bestaand ontwerp ______________________________ 4 weken

• Huisnummer van bestaand ontwerp _____________________________ 4 weken

• Overige producten van bestaand ontwerp ________________________ 4 weken

• Naambord van nieuw/gepersonaliseerd ontwerp __________________ 5 weken

• Huisnummer van nieuw/gepersonaliseerd ontwerp ________________ 5 weken

• Overige producten van nieuw/gepersonaliseerd ontwerp ____________ 5 weken

 Rond de zomer- en kerstvakantie kan de levertijd oplopen. GJ Metal Art streeft ernaar om elke opdracht zo snel mogelijk bij de opdrachtgever af te leveren maar kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de hierboven aangegeven levertijden worden overschreden.

Onderhoud

Naamborden, huisnummers of andere artikelen van rvs ,kunt u schoonmaken , ontvetten met een rvs reiniger ,                                                                              ter bescherming tegen invloeden van buitenaf , is aan te bevelen hierna het plaatwerk iets vettig te houden.